Sygeplejerske til Hvalsø plejehjem

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Hvalsø plejehjem søger vi en dygtig sygeplejerske, der sammen med os vil være med til at udvikle den gode sygepleje med fokus på vores beboeres sundhed.

Hvem er vi:

Vi er en lille gruppe erfarne sygeplejersker, der brænder for sygepleje, faglighed og udvikling og vi trives med den kompleksitet som er en del af vores hverdag. Hos os får vi lov til at fordybe os i og har tid til at have vores beboere i fokus.

Vi er fagligt engagerende, med en bred erfaring i gruppen. Vi arbejder meget selvstændigt og har specialiseret os på hver vores sygeplejefaglige område. Vi tilrettelægger selv vores opgaver som selvtilrettelæggende sygeplejersker, både i forhold til tidsforbrug, opgaveløsning og planlægning, men også i forhold til fremmøde og vagtplanlægning. Vi trives bedst med en kultur - ”frihed under ansvar”, og vi tager et stort hensyn til hinanden så vores arbejdsliv tilpasses vores privatliv, så work life balance er i fokus.

Sygeplejen er delt op, således at hver sygeplejerske har sit eget ansvarsområde og dermed sine faste beboere, hos hvem man bliver den overordnede ansvarlige for den sygeplejefaglig pleje og behandling.

Vi arbejder tværfagligt i et tæt samarbejde med vores dygtige og erfarne social-og sundhedsassistenter og hjælper kollegaer.

Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, præget af faglighed, sammenhold, humor og imødekommenhed. Det er derfor vigtigt for os at du også har lyst til at bidrage til at fastholde de værdier der skaber trivsel for os.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling, gerne 37 timer om ugen, weekend og vagtfri, du har ligeledes fri på alle helligdage. Du bliver ansat som selvtilrettelæggende, hvilket giver dig en stor fleksibilitet i forhold til planlægning og fremmøde. Dog sker dette i tæt samarbejde med dine sygeplejerskekollegaer og din leder.

Har du lyst til at være vores kliniske vejleder er det kun en bonus for os alle. Ligeledes har du muligheden for at blive vores palliationsansvarlige sygeplejerske, hvis du kunne se dig selv i denne specialfunktion.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • En stilling 37 timer, weekend vagt og helligdags fri
 • Grundig introduktion, med fokus på individuelle kompetencer, tilrettelagt efter dine behov, samt en mentor tilknytning til en af vores erfarne sygeplejersker
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling og mulighed for efteruddannelse i bl.a. borgernær sygepleje, klinisk vejleder og / eller palliationsudd.
 • Ugentlige tværfaglige personalemøder og monofaglige sygeplejemøder, samt månedlige 1:1 samtaler for sparring, udvikling og trivsel med din leder.
 • Tæt samarbejde med teamledere, læger, terapeuter, SOSU-personale og administrative medarbejdere, samt vores konsulentteam bestående af udviklingssygeplejerske, hygiejneansvarlige, projektansvarlige m.m.
 • Komplekse, alsidige og selvstændige sygeplejeopgaver.
 • Fokus på forebyggelse af indlæggelser, iv behandling, og tæt samarbejde med Regionens hospitaler, samt Lejre kommunes privatpraktiserende læger
 • Medansvar for at uddanne sygeplejestuderende og elever under sundhedsuddannelser, så er du vejlederuddannet eller kunne tænke dig at blive det, er der rig mulighed for at fortsætte det vigtige arbejde som klinisk vejleder.
 • En ledelse der er der for dig når du har behov for det og som sammen med dig og dit team aktivt arbejder med den gode sygepleje og beboerne i centrum og som deltager dagligt på vores morgenmøder, på de ugentlige sygeplejemøder, og hvor din nærmeste leder er vores plejehjemsleder, der ligeledes har sygeplejefaglig baggrund.

Det er en fordel, hvis du kender til (men ikke en nødvendighed):

 • IT og Nexus
 • Har erfaring fra plejehjem eller hjemmepleje, gerne interesse for psykiatri, demens, palliation og sår
 • Har nogle års erfaring som sygeplejerske, dog ikke et krav.
 • Er uddannet eller ønsker at blive uddannet klinisk vejleder

Vi forventer, at du:

 • Tager ansvar og kan arbejde meget selvstændigt
 • Vil medvirke til at højne fagligheden og sikre kvaliteten i sygeplejen
 • At du udviser initiativ og engagement både fagligt og socialt
 • Trives i en arbejdsdag, der ikke er forudsigelig
 • Bruger din humor i hverdagen og vil deltage i vores sociale fællesskaber og aktiviteter sammen med beboerne

Lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende relevant overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist:

17.12.23

Ansættelsessamtaler afholdes d. 19. december, kan dog afholdes løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Yderligere information

Vil du vide mere om os, er du velkommen til at ringe til vores leder, Plejehjemsleder Annette Krøner Hansen på tlf. 29200141. Du er også meget velkommen til at komme og hilse på os hvis du skulle have lyst til det, at tale med os i sygeplejen for at høre hvordan vi arbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951279

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet