Spændende mulighed som centersygeplejerske på Hvalsø plejehjem - Vær med til at skabe god sygepleje med fokus på trivsel og udvikling! 🌟

Profilbillede
dato

På Hvalsø plejehjem søger vi en dygtig centersygeplejerske, der sammen med os vil være med til at udvikle den gode sygepleje med fokus på vores beboeres sundhed og trivsel.

Nu står du overfor et enestående tilbud, skynd dig at læs videre. På Hvalsø plejehjem søger vi nemlig nu en ny dygtig sygeplejerske 😊

Hvem er vi:
Vi er en lille gruppe erfarne sygeplejersker og en farmakonom, der brænder for sygepleje, faglighed og udvikling og vi trives med den kompleksitet som er en del af vores hverdag. Hos os får du mulighed til at fordybe dig i og har tid til at have vores beboere i fokus, men også tid til din sygepleje.
Vi er fagligt engagerende, med en bred erfaring i gruppen. Vi arbejder meget selvstændigt og har specialiseret os på hver vores sygeplejefaglige område. Vi tilrettelægger selv vores opgaver som selvtilrettelæggende sygeplejersker, både i forhold til tidsforbrug, opgaveløsning og planlægning, men også i forhold til fremmøde og vagtplanlægning. Vi trives bedst med en kultur - ”frihed under ansvar”, og vi tager et stort hensyn til hinanden så vores arbejdsliv tilpasses vores privatliv, så Work Life balance er i fokus. Fleksibilitet er kodeordet.

Sygeplejen er fordelt, så hver sygeplejerske har sit eget ansvarsområde og dermed sine egne faste beboere, hos hvem man bliver den overordnede ansvarlige for den sygeplejefaglig pleje og behandling samt tovholder på borgerens forløb og generelle trivsel.
Vi arbejder tværfagligt i et tæt samarbejde med vores dygtige og erfarne social-og sundhedsassistenter og hjælper kollegaer. Herudover har vi et tæt og inspirerende samarbejde med Lejre kommunes ernæringsteam, diætist, kvalitets- og udviklingssygeplejersker, og sygeplejefaglige udviklingskonsulent. Vi samarbejder ligeledes med vores sygeplejekollegaer på kommunens to andre plejehjem.
Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, præget af faglighed, sammenhold, humor og imødekommenhed. Det er derfor vigtigt for os at du også har lyst til at bidrage til at fastholde de værdier der skaber trivsel for os i fællesskab.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling, 37 timer om ugen (eller aftalt efter dit ønske), weekend og vagtfri, du har ligeledes fri på alle helligdage. Du bliver ansat som selvtilrettelæggende, hvilket giver dig en stor fleksibilitet i forhold til planlægning og fremmøde. Dog sker dette i tæt samarbejde med dine sygeplejerskekollegaer og din leder, som vores plejehjemsleder.

Vi kan tilbyde dig:
• En stilling 37 timer om ugen, eller efter aftale, weekend, vagt og helligdags fri – udelukkende dagvagter.
• Grundig introduktion, med fokus på individuelle kompetencer, tilrettelagt efter dine behov, samt en mentor tilknytning til en af vores erfarne sygeplejersker
• Gode muligheder for personlig og faglig udvikling og mulighed for efteruddannelse i bl.a. borgernær sygepleje, master i klinisk sygepleje eller palliationsudd. (fordre dog at du har været ansat hos os noget tid)
• Ugentlige tværfaglige personalemøder og monofaglige sygeplejemøder, samt månedlige 1:1 samtaler for sparring, udvikling og trivsel med din leder, der også er sygeplejerske.
• Tæt samarbejde med teamledere, læger, terapeuter, SOSU-personale og administrative medarbejdere, samt vores konsulentteam bestående af udviklingssygeplejerske, hygiejneansvarlige, projektansvarlige m.m.

• Komplekse, alsidige og selvstændige sygeplejeopgaver.
• Fokus på forebyggelse af indlæggelser, iv behandling, og tæt samarbejde med Regionens hospitaler, samt Lejre kommunes privatpraktiserende læger
• Medansvar for at uddanne sygeplejestuderende og elever under sundhedsuddannelser

• En ledelse der er der for dig når du har behov for det og som sammen med dig og dit team aktivt arbejder med den gode sygepleje og beboerne i centrum og som deltager dagligt på vores morgenmøder, på de ugentlige sygeplejemøder, og hvor din nærmeste leder er vores plejehjemsleder, der ligeledes har sygeplejefaglig baggrund.


Det er en fordel, hvis du kender til (men ikke en nødvendighed):
• IT og Nexus
• Har erfaring fra plejehjem eller hjemmepleje, gerne interesse for psykiatri, demens, palliation og sår
• Har nogle års erfaring som sygeplejerske, dog ikke et krav.

Vi forventer, at du:
• Tager ansvar og kan arbejde meget selvstændigt
• Vil medvirke til at højne fagligheden og sikre kvaliteten i sygeplejen
• At du udviser initiativ og engagement både fagligt og socialt
• Trives i en arbejdsdag, der ikke er forudsigelig
• Bruger din humor i hverdagen og vil deltage i vores sociale fællesskaber og aktiviteter sammen med beboerne

Lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende relevant overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist:
26.06.2024 (fristen kan forlænges i tilfælde af at vi ikke finder den helt rigtige kandidat ”dig” )😊
Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Yderligere information
Vil du vide mere om os, er du velkommen til at ringe til vores leder, Plejehjemsleder Annette Krøner Hansen på tlf. 29200141. Du er også meget velkommen til at komme og hilse på os i sygeplejen hvis du skulle have lyst til det. Vi giver gerne en kop kaffe og fortæller dig om hvordan vi arbejder og hvordan det er at være sygeplejerske på Hvalsø plejehjem. "sæt god tid af, for vi har meget at fortælle" :-)

Vi glæder os til at høre fra dig

Hilsen sygepleje og ledelse på Hvalsø plejehjem

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063463

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet