Skøn 9-årig pige i Hvalsø søger en voksenven 9 timer om ugen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Selma er 9 år og bor i Hvalsø med sine forældre og sin storebror. Selma har autisme og ADHD. Hun elsker at være på legeplads, høre musik, lege fantasilege om dyr og dinosaurer og andre aktive lege. Hun er fuld af energi, men hvis hun bliver træt kan hun godt finde på, at trække sig til værelset for en kort pause. Selma er alderssvarende - både fysisk, mentalt og sprogligt - og er meget udadvendt og glad for at snakke. Hun er meget selvhjulpen, men har til tider brug for guidning og en hjælpende hånd ved toiletbesøg / uheld.

Selma er en glad og energisk pige, som er meget kontaktsøgende. Vi søger derfor en frisk aflaster, som er klar til en tur på legeplads, hygge med Ipad, eller leg på værelset. Hun er meget fantasifuld i sine lege og sætter pris på en engageret medspiller. Man vil som udgangspunkt være alene med Selma, da forældrene er på arbejde.
Man skal tage imod Selma, når hun kommer hjem med bussen efter skole og være sammen med hende indtil forældrene kommer hjem fra arbejde.

Selma og hendes familie bor på et nedlagt landbrug med masser af plads. Der er derfor både katte (ude og inde), høns og heste.Engageret og omsorgsfuld aflaster

Vi søger dig, som kan se dig selv i et job med et barn med udfordringer. Du skal derfor være ansvarsbevidst, omsorgsfuld og engageret.

Det er en fordel hvis du har erfaring med autisme eller ADHD, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har lyst og tid til at give Selma opmærksomhed.Vagter:

Timerne ligger fast hver mandag, tirsdag og onsdag og er på 3 timers varighed pr. vagt. Tidsrummet for vagterne er ca. 13.30-16.30 alle dagene.Løn og ansættelsesvilkår:

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA. I denne stilling vil blive aflønnet efter uddannelse og kvalifikationer. Du kan søge stillingen uanset om du er faglært eller ufaglært.Ansøgning og kontakt

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at skrive til os i dag!INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (9-9 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær , 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030122

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet