Pædagoger søges til nybygget børnehus i Hvalsø - Brænder du for pædagogisk arbejde og udvikling?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du arbejde i et pædagogfagligt miljø hvor udvikling er nøgleordet? Hvor forandringer og gode beslutninger er en del af dagligdagen? Hvor børn og forældre er samarbejdspartnere? Du skal brænde for pædagogisk arbejde på 0-6 års området og vægte trivsel - læring - udvikling og dannelse.

Om jobbet

Hvalsø Børnehus søger for nu -to pædagoger -en til vuggestuen og en til børnehaven.

Da vi flytter ind i et helt nybygget børnehus sidst på sommeren vil du som pædagog i børnehaven være med til at sætte rammen, udvikle kultur og traditioner. Vi starter stille og roligt op med løbende indmeldelser af børnehavebørn.

Som pædagog i vuggestuen møder du en veletableret vuggestue som har eksisteret i to år. Vi arbejder tæt sammen med forældrene om det enkelte barns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi er rigtig gode til relationsdannelse og det at kunne skabe tryghed for det enkelste barn i gruppen.

Som børnehavepædagog vil du møde en helt ny børnehave med nogle børn fra vores vuggestue og nye børn udefra. Det kræver lidt ekstra i starten med nye lokaler, nye kollegaer, nye børn og forældre og samtidig kunne lægge skinnerne som vi skal køre på.

Om dig
  • Du er nysgerrig på egen praksis og er i stand til at evaluere egen praksis i fællesskab med kollegaerne
  • Du kan arbejde selvstændigt og sammen med andre, -tage initiativ til det pædagogiske arbejde i hverdagen
  • Du er handlekraftig og samtidig evner at bevarer overblikket og følge op
  • Du har barnet og forældrene i fokus
  • Du kan kommunikerer åbent, anderkendende
  • Du er glad for natur og udeliv i børnehøjde
  • Du har humor
Om os

Vi har været en vuggestue de sidste to år, bosiddende i en dejlig pavillion men nu er vores nye børnehus endeligt ved at være færdig bygget og der er gjort plads til både vugestue og børnehave.

Vores nye hus består af to vuggestue stuer og fire børnehave stuer. Beliggende i Hvalsø tæt på bus, tog, mark og skov.

Vi arbejder bl.a. med overgange og er optaget af at kunne give børnene den bedste overgang fra f.eks. vuggestue til børnehave og fra børnehave til skole. Vores Vuggehave med de største vuggestuebørn "snuser" til det kommende børnehave liv og Storgruppen i børnehaven er sammen det sidste år og følger vores brobygningsprogram vi har sammen med Hvalsø Skole/ SFO og de andre børnehaver.

Vi vil ligeledes komme til at arbejde med Nest pædagogik -fællesskabende pædagogik, et tiltag som udfolder sig over efteråret i Lejre Kommune.

Sproglig opmærksomhed er ligeledes et stort fokusområde, da vi ved det gør en forskel hos det enkelte barn.

Vi arbejder strukrtureret og målrettet med vores faglighed i dagligdagen for at give børnene en ramme hvor de er medindraget, det giver mening og barnet er en del af fællesskabet. Vi benytter os af piktogrammer, faste rutiner og forberedele sammen med børnene for at understøtte det gode læringsmiljø.

Vi hus har et science værksted, kreaværksted, køkken med mulighed for børn at deltage i madlavningen, liggehal til vuggestuebørn.

Fællesrum og gang med plads til leg og fordybelse. Stort personalerum med egen indgang og garderobeskabe, køkken og bad..

Vores legeplads er indretet med naturen som medspiller og børnene vil kunne blive udfordret med cykelbaner, sandkasser, udkikstårn, shelter bålhytte/ bålplads. Der er selvfølgelig også gynger balance baner og meget mere.

Vi har voret helt eget natur område hvor vi selv skal være med til at plante og så sammen med børnene, f.eks urtehave, frugt trær og buske da vi rigitg gerne vil inddrage naturen og udelivet i vores pædagogiske arbejde med børnene. Vi håber at få Det grønne spirer flag på et tidspunkt.

Vi er ved at anskaffe os ladcykler så vi kan komme ud i skoven som ligger tæt på.

Vi har et tæt samarbejde med de andre daginstitutioner i Hvalsø, Hvalsø Skole, Biblioteket og Dagplejen og PPR med en månedlig åben rådgivning i institutionen.

I Lejre kommune arbejder vi med årsnorm, som gør, at du får tid til øvrige opgaver så som møder m.m.samt forberedelsestid. Vi afholder stuemøder/afdelingsmøder/pædagogmøder/ og selvfølgelig personalemøder.

Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os fagligt med børnene i centrum, via sparringer, analyseværktøjer som L-SAM, Skema til handling, prøvehandlinger, evalueringer og ikke mindst en stor portion nysgerrighed og selvindsigt.

Vores åbningstider er 6:30 til 17:00 alle ugens dage.

Løn og ansættelse

Du skal helst begynde den 1. august 2024. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnes efter kvalifikationer. Stillingerne er på 37 timer ugentligt – færre timer kan aftales.

Vi indkalder til samtale, efter ansøgningsfristen er udløbet. Vi forventer at holde samtaler i uge 26

Ansøgningsfristen er fredag den 21. juni 2024 kl. 12.00

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066300

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet