Pædagog til spændende børnehus med fokus på leg, læring og udvikling

Profilbillede
dato

Pædagog søges til Børnehuset Den Grønne Kile

Den gode måltidskultur. Det rige og udfordrende udeliv. Det legende og trygge børnefællesskab. Det er blot nogle af de pædagogiske udviklingsområder, vi arbejder med i Børnehuset Den Grønne Kile, og som du kan være med til at sætte dit præg på.

Om os:
Børnehuset Den Grønne Kile er et velfungerende nyere integreret dagtilbud. Hos os er børnene i centrum, vores pædagogik er derfor baseret på et ressourcesyn på alle børn, ligesom vores organisering understøtter anerkendelse, nærvær, tryghed og omsorg. Slagordene ”Vores sted” og ”Et hus, fælles børn” tillige, at vi er fælles om opgaven.

I dagligdagen arbejder vi eksperimenterende og undersøgende med børnenes leg og læring. Vi vil noget med vores børn. Vi vil danne grobund for livsduelighed, selvværd, selvtillid og mod på livets udfordringer. Men vi vil netop gøre det med afsæt i den aktuelle børnegruppe og det enkelte barn, hvorfor vi vægter den pædagogiske sparring og refleksion højt. Derudover har vi fokus på vores hovedtemaer, som er børns sproglige udvikling og kvalitetsstærke legemiljøer for og med børnene.

I det hele taget er vi et børnehus i fornyelse, og vi tilbyder rig mulighed for at være medskaber af vores pædagogiske hverdag og rammer. Vi starter i august med at arbejde efter NEST principperne, så har du erfaring hermed, får du rig mulighed for at bidrage til den spændende implementeringsproces. Og samtidig er vi et dagtilbud bygget op om faste traditioner så som sommerfest, Luciadag, ture ud af huset, båldage, og meget, meget mere.

Vi består for tiden af 4 vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper, med pt 175 børn. Vi er en gruppe af ca. 40 både nye og erfarne medarbejdere, hvor udvikling, fællesskab og humor er vigtige ingredienser i det gode kollegaskab.
Og lad dig endelig ikke afskrække af størrelsen. For med husets indretning og medarbejdernes kompetencer føles det meget mindre.

Hvad tilbyder vi?
En velfungerende arbejdsplads med fokus på udvikling af professionelle læringsfællesskaber hvor vi arbejder med elementerne i det pædagogiske grundlag, de 6 læreplanstemaer, faglig dokumentation og evalueringskultur.

Søde og engagerede kolleger med humor, og som alle arbejder med og for et godt arbejdsmiljø. En masse skønne børn og deres søde og engagerede forældre.
Et fantastisk dagtilbud, hvor vi alle spiller hinanden gode. En spændende hverdag hvor vi arbejder struktureret og finder stor værdi i at gå på opdagelse både inden for hegnet og uden for hegnet.

I Lejre kommune og i Børnehuset Den Grønne Kile, er der gode muligheder for opkvalificering og efter- og videreuddannelse. Vi har muligheder for fleksibel arbejdstid. Og vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Hvem er du?
Du er uddannet pædagog og brænder for arbejdet med 0-6-årige børn og har erfaring med at arbejde målrettet med førskolegrupper, pædagogiske læringsmiljøer af høj kvalitet og evaluering. Du har erfaring med at arbejde med børn og natur/udeliv, samt børns sproglige udvikling.

Du er god til at indgå i forpligtende professionelle læringsfællesskaber og kan byde relevant ind med kollegial sparring.
Du har erfaring med det gode forældrepartnerskab, er imødekommende og arbejder medinddragende med forældrene i alle aspekter i hverdagen.

Du er tydelig i din kommunikation og er fagligt velbegrundet.
Vi forventer, at du er nærværende og kan se med børnene i både leg, hverdagsrutiner og aktiviteter og at du med fokus på børneperspektivet kan skabe lige deltagelsesmuligheder for alle børn i børnefællesskabet.

Som pædagog i Den Grønne Kile skal du kunne tage ledelse af din børnegruppe og de læringsmiljøer du skaber for og med børnene. Vi ser det som en stor værdi, at du sammen med dine kolleger kan planlægge og udvikle aktiviteter over hele året som tager udgangspunkt i det enkelte barn, den ny styrkede pædagogiske læreplan samt vores årshjul.

Er du nysgerrig efter at høre mere, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Heidi Hesse på tlf. 21552372, med henblik på at aftale et besøg.
Ansøgning vedlagt relevante uddannelsespapir, udtalelser og C.V. skal være os i hænde senest den 28. juni 2024. Vi afholder samtaler løbende.

Stillingen ønskes besat på fuldtid pr. 1. august 2024 eller snarest derefter.

Løn og ansættelse: Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest samt børneattest på ansøger, der tilbydes stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065924

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet