Lægehus søger energisk og imødekommende lægesekretær

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lægehus søger energisk, handlekraftig og imødekommende lægesekretær med organisatorisk talent.

Vi søger en sekretær til Lægehuset Tolskovvej i Hvalsø. Din arbejdstid vil være mellem 25 og 37 timer/uge.

Vi er et kompagniskab med 4 kvindelige læger. Vi har et stort lægehus med masser plads, og en skøn have som vi nyder at kigge ud på. Det nuværende personale er garvet og består af yderligere 1 sekretær samt 6 sygeplejersker, en lægevikar og 1 eller flere uddannelseslæger. Vi vægter arbejdsmiljøet højt, f.eks ved at vi nyder at spise fælles frokost sammen. Efter frokost bruger vi et par dage om ugen lidt tid på fælles gymnastik eller en gåtur i den friske luft.

Du er uddannet lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator eller social- og sundhedsassistent. Derudover skal du først og fremmest have et godt overblik med evner for det organisatoriske, du skal være løsningsorienteret og ikke være bange for at tage fat på uvante opgaver. Du skal være omstillingsparat, initiativrig og klar til at gå nye veje, da lægehuset fortsat er i fuld udvikling. Vi er et hus, hvor vi har øje for at hjælpe vores kollegaer, når de har brug for en ekstra hånd, og du skal kunne lide at arbejde i højt tempo. Du skal være servicemindet, imødekommende, nem at omgås og selvfølgelig fagligt dygtig.

Vi kan tilbyde et udfordrende job med rig mulighed for indflydelse på egne arbejdsopgaver. Vi prioriterer patienterne højt via fokus på faglighed, god service og kommunikation. Vi ønsker at levere mest mulig sundhed og service til vores patienter og prioriterer således samarbejde og faglig sparring højt.

Din vigtigste opgave er at servicere patienterne og husets øvrige medarbejdere således at arbejdsdagen forløber gnidningsfrit. Arbejdsopgaverne er mangeartede, lige fra den første telefonkontakt til booking, registrering, fakturering, bogholderi, korrespondancer med samarbejdspartnere, lave frokost/kaffe, telefonvisitation, kalenderplanlægning, administrative funktioner samt forefaldende arbejde sammen med klinikkens øvrige personale - og meget mere.

Ansøgningsfrist d. 02. juni 2024.

Sekretærer med praksiserfaring eller kompetencer svarende hertil vil blive foretrukket. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Samtaler forventes 1. runde: d. 11. juni, 2. runde: d. 19. juni.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte læge Marie Brogaard, Anja Mehlbye, Louise Richelieu eller Marianne Fossum på telefon 4640 8005.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lægehuset Tolskovvej
Tolskovvej 23
4330 Hvalsø

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lægehuset Tolskovvej I/S, Tolskovvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045816

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet