Anerkendende pædagog søges til Børnehuset Møllebjerghave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du lide at hoppe vandpytter, brænder du for at være i børnehøjde og kan du lide at lege med sproget, så er det lige dig, vi mangler.

Børnehuset Møllebjerghave søger en pædagog på 30-37 timer pr. 1.3.2024, eller snarest derefter til børnehaven. Stillingen er på vores ene børnehavestue, Regnbuestuen, som lige nu har 19 skønne børn. Du skal på stuen arbejde tæt sammen med pædagog Emilie og pædagogmedhjælper Lisbeth.

Om Børnehuset Møllebjerghave:

Møllebjerghave er præget af både et godt kollegaskab og et ønske om at gøre en forskel i børns liv. Vi er en personalegruppe, der kærer os om hinanden, og som har overskud og lyst til at byde nye kollegaer velkommen. Samarbejdet med den samlede forældregruppe og med forældrebestyrelse er præget af stor tillid, og der er stor forældreopbakning ved husets pædagogiske arbejde og arrangementer. I tråd med visionerne i Lejre kommune spiller udelivet og brugen af naturen en stor rolle i vores hverdag og vi er ude i alt slags vejr både sommer og vinter. Vi har Friluftsrådets Grønne Spirer Flag og arbejder på at implementere en bredere naturfaglig tilgang i hverdagen. Ydermere er vi nysgeringe på de muligheder der ligger i Nest pædagogikken og afprøver disse værktøjer i vores hverdag.

Vi er et hus, hvor der er højt til loftet og masser af plads både inde og ude til at udvikle vores dejlige børns relationer, selvstændighed, motorik og sprog. Vi ser børnene som hele individer og vi hjælper både børnegruppen og det enkelte barn i deres udvikling og til at drage omsorg for hinanden.
I Møllebjerghave har vi plads til ca. 24 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Det er en god størrelses institution, hvor der både er plads og mulighed for at udvikle kreative dage for børnene. Samtidig er institutionen ikke større end at både alle børn og voksne kender og er trygge ved hinanden.

Om dig:

• Du har et stort fagligt engagement og brænder for børnehavelivets muligheder.
• Du har gode erfaringer med at bruge udelivet i din pædagogiske praksis.
• Du besidder en god portion humor og har lyst til at grine med både børn og kollegaer.
• Du er god til klar og åben dialog, og formår at give både positiv og negativ feedback.
• Du kan benytte en pc, lede et møde, indgå i forældresamtaler, og arbejde i en institution, hvor vi har gang i mange sjove ting.
• Du interesserer dig for barnets sprogtilegnelse eller er nysgerrig på at lære mere herom.

Vi kan tilbyde:

• Skønne børn med engagerede forældre.
• Et spændende samarbejde mellem ledelse, pædagoger, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere og eksterne samarbejdspartner bl.a. PPR, forældrebestyrelsen og forældre.
• Plads til sjov og humor.
• Nærværende ledelse.
• En institution med fokus på anerkendelse, sproglig tilegnelse, natur og udeliv.
• Mulighed for videre uddannelse, bla. i børns sprog.

Er du nysgerrig efter at høre mere, eller vil du komme og se vores dejlige hus, så kontakt daginstitutionsleder Kirsten Varming Hansen på tlf. 30 59 76 34 eller Nicolai Raetzel 30 59 76 40.

Ansøgning vedlagt relevante uddannelsespapir, udtalelser og C.V. sendes senest søndag den 21.1.2024. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 4.

Løn og ansættelse

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnes efter kvalifikationer. Vi vil her gøre opmærksom på, at vi i Lejre har et særligt tillæg, kaldet Lejre tillæget og et rekrutteringstillæg. Der indhentes straffeattest samt børneattest på ansøger, der indstilles til stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5961270

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet