Nyt fra Hvalsø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hvalsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Hovedgaden, Hårlev
Tune Center, Tune

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Pemavej, Solrød Strand

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Granvej, Reersø Strand, Gørlev

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Boserupvej, Roskilde
Birkedalen, Greve
Gammel Klintevej, Store-Heddinge
Holbækvej, Roskilde
Højerup Bygade, Store-Heddinge

 

Påkørt el-skab årsag til langvarigt strømnedbrud – Skovhastrupvej, Hvalsø – Lejre

kl. 07.25 fik en el-bus tekniske problemer og stoppede ved et busstoppested på Skovhastrupvej i Skov Hastrup ved Hvalsø. Buschaufføren steg ud for at løse problemet, men glemte at trække håndbremsen, så bussen trillede ned ad en bakken og ramte en husmur, hvor der også stod et el-skab. Bussen standsede oven på el-boksen, så el-ledninger blev beskadiget og strømmen gik i hele Skov Hastrup.

Alle personer kom ud af bussen og ingen kom noget til. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og el-selskabet blev tilkaldt. Det gav nogle udfordringer at fjerne bussen, så det lykkedes først el-selskabet at genetablere strømmen lige før kl. 16.00. Politiet optog rapport om uheldet.

 

Uheld i morgentrafikken – Slagelsesvej, Kalundborg

Kl. 08.12 skete et sammenstød på Slagelsevej ud for Lyngparken i Kalundborg, hvor to biler stødte sammen. En 36-årig kvinde fra Kalundborg kørte ad Slagelsevej mod øst, hvor hun bremsede op, da en forankørende bil skulle svinge til venstre. En bagfrakommende bilist, en 19-årig mand fra Kalundborg bremsede for sent, men forsøgte at undvige højre om den 36-åriges bil. Han ramte den 36-åriges bil på højre bagerste hjørne og fortsatte videre ned i grøften.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 19-årige blev kørt til tjek på sygehuset. Ingen melding om alvorlig personskade, men der skete skader på personbilerne. Patruljen optog rapport om uheldet.

 

Færdselsuheld mellem bil og handicapscooter – Vesterbro, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 09.07 skete et mindre uheld i et fodgængerfelt, da en handicapscooter kørte ind i siden på en personbil. Begge parter havde holdt stille ved fodgængerfeltet, men på grund af en fejlkommunikation mellem bilisten, en 72-årig kvinde og den 67-årige kvinde på scooteren, satte de begge i gang samtidig, så handicapscooteren kørte ind i siden på bilen. Begge kvinder er fra lokalområdet, og der var ingen der kom noget til ved uheldet. Scooteren fik en mindre ridse. Politiet optog rapport om uheldet, og parterne vil høre mere i sagen.

 

Brand i ovn – Industrivej, Jerslev Sj. – Kalundborg

kl. 16.06 udbrød brand i tagdækningen over en svieovn ved et slagteri i Jerslev Sj. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor flammerne var gået igennem taget og alle personer på slagteriet blev evakueret. Der var ingen røg eller flammer i stueetagen og ingen kom noget til. Branden blev slukket og brandstedet undersøgt, hvor det viste sig, at branden var startet omkring en skorsten til ovnen, og det havde bredt sig til tagdækningen. Politiet optog rapport i sagen, men fandt intet mistænkeligt ved branden. Virksomheden blev vejledt om, at forholdene omkring skorstenen skulle bringes i orden, før ovnen igen blev anvendt for at undgå yderligere antændelse.

 

Spirituskørsel – Bygaden, Svinninge, Holbæk

Kl. 16.28 en 32-årig mand fra Regstrup blev stoppet, da han kom kørende i bil på Bygaden i Svinninge, hvor en test med alkometeret viste en promille over det tilladte. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter bilisten blev løsladt med beskeden om, at han kan forvente at høre mere fra politiet, når svaret på blodprøveanalysen kommer.

 

Fodgænger ramt at varebil – Bjergbyvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 06.45 tirsdag morgen ringede føreren af en varebil 112, da han netop havde ramt en fodgænger med sit sidespejl på Bjergbyvej syd for Kundby ved Svinninge ved Holbæk. Politiets indsatsleder kørte til stedet, hvor en bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet. Vejen blev spærret, mens undersøgelserne foregik.

Fodgængeren, en 17-årig pige, gik i venstre side af vejen, da hun blev ramt uheldigt af varebilen, der kørte i sydlig retning. Hun pådrog sig alvorlige kvæstelser og blev fløjet til behandling med lægehelikopteren. De pårørende blev kort efter underrettet.

Føreren af varebilen, 28-årig mand fra lokalområdet, var stærkt rystet, men han blev kort afhørt til sagen. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve, som det er praksis ved alvorlige færdselsuheld. Narko- og alkometertest viste ingen tegn på, at føreren af varebilen var påvirket.

Omkring kl. 09.30 var undersøgelserne på uheldsstedet afsluttet og vejen blev genåbnet. Hospitalet meldte, at den 17-årige tilstand var kritisk, men at hun var uden for livsfare. Politiet afventer nu undersøgelserne i sagen, som skal være med til belyse omstændighederne omkring den
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk