Gratis teaterdag for børn og familier i Hvalsø Kulturhus

Foto: Lejre Kommune.
dato

Prøv kræfter med teatrets magiske verden

Nysgerrige børn og deres forældre kan gratis prøve teatrets verden, når Det Kongelige Teaters "Postyrium" besøger Hvalsø Kulturhus. Denne unikke mulighed tilbydes som en del af en særlig begivenhed, der finder sted den 27. april fra kl. 10.00-16.00. Arrangementet, der er fotograferet af Camilla Winther, åbnes op for alle interesserede, helt uden omkostninger.

Under dette enestående event vil deltagerne få chancen for at fordybe sig i en række teateraktiviteter. Disse inkluderer dans, sang, udklædning, og leg med forskellige teaterrekvisitter, hvilket lover en dag fyldt med underholdning og kreativ udfoldelse. Postyrium er særligt designet med tanke på børn i alderen 4-10 år, hvilket gør det til det perfekte familieudflugt.

Det er værd at bemærke, at Postyrium er en rundrejsende teateroplevelse, som vil besøge udvalgte byer i hele landet fra april til september 2024. Arrangementet i Hvalsø Kulturhus er en del af denne landsturné, arrangeret af Dronten, Lejre Kommunes egen kulturforløb, der har til formål at bringe kulturelle oplevelser tættere på hjemmet.

Arrangementet er gratis, hvilket giver en fantastisk mulighed for familier at deltage og opleve teatrets magiske verden sammen. Med aktiviteter, der appellerer til børnenes fantasi og kreativitet, sætter arrangementet scene for en mindeværdig dag for både børn og voksne.

Alle interesserede opfordres til at benytte sig af denne unikke chance for at dykke ned i teatrets fascinerende verden sammen med deres børn. Med det brede udvalg af aktiviteter garanteres en inspirerende og underholdende dag for alle deltagerne.

https://www.lejre.dk/nyheder/nyheder/2024/april/prov-kraefter-med-teatrets-magiske-verden/

Kilde: Lejre Kommune