Forsøg på telefonsvindel i hele politikredsen

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi. Find gode råd til at undgå at blive udsat for telefonsvindel i folderen Vær skeptisk! Hvis nogen ringer angående dine pengesager
Profilbillede
dato

I tidsrummet fra kl. 15-17.30 søndag eftermiddag har politiet modtaget henvendelser fra 13 borgere, der oplyser, at de er blevet ringet op af telefonnummer 46351448, som er politiets hovednummer.

En af borgerne oplyste, at personen i røret havde præsenteret sig som Mette og havde oplyst, at der var blevet optaget et lån i borgerens navn. 

Hvis man modtager et opkald fra 46351448, så er det ikke politiet, der ringer, da opkald fra politiets hovednummer vil blive vist som hemmeligt nummer på modtagerens telefons display.

Hvis der ringes fra et mobiltelefonnummer eller hemmeligt nummer, om man er i tvivl om, om det vitterligt er politiet, der ringer, bør man foretage et kontrolopkald den anden vej.

Find gode råd til at undgå at blive udsat for telefonsvindel i folderen Vær skeptisk! Hvis nogen ringer angående dine pengesager

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.